Parkeon

Parkeon este liderul mondial în domeniul producţiei şi distribuţiei terminalelor de parcare "pay&display". Cu Parkeon beneficiaţi de : 30 de ani de experienţă în domeniul administrării parcărilor cu plată, continuitate în dezvoltarea de noi soluţii în managementul traficului staţionar, asistenţă permanentă în găsirea celor mai eficiente soluţii de exploatare a parcărilor. Citeşte mai mult ...

Xdatasoft

Xdatasoft este o companie cu capital privat integral românesc, care îşi desfăşoară activitatea în domeniul serviciilor de parcare, consultanţei şi importului de tehnologie şi know-how. Firma a fost înfiinţată în 2003 şi la ora actuală administrează parcările publice cu plata orară din Municipiul Piatra Neamţ.

Unul din scopurile activităţii noastre este, că prin profesionalismul şi experienţa personalului, să oferim "soluţii eficiente" şi ajutor partenerilor noştri de afaceri în eforturile lor de implementare a standardelor tehnice şi de calitate la nivelul cerut de fiecare domeniu de activitate, de pieţe sau nevoile de retehnologizare şi modernizare a activităţilor. Citeşte mai mult ...

...

Parkeon

- prima companie care a instalat terminale "pay&display" în SUA

- prima companie care a permis folosirea cărţilor de credit şi care a implementat sistemul de verificare on-line a tranzacţiilor legate de plata parcării.

- prezentă în peste 40 de ţări din întreaga lume, având instalate peste 130.000 distribuitoare de tichete de parcare.

Xdatasoft

Ca operator de parcare agreat şi distribuitor autorizat al produselor purtând emblema PARKEON pentru România , XDATASOFT s-a remarcat permanent atât prin echipamentele profesionale utilizate cât şi prin seriozitatea şi calitatea serviciilor..