Pay & display

Sistemele inteligente de parcare cu plată Parkeon reprezintă prezentul şi viitorul în domeniul managementului traficului staţionar. Un singur aparat poate gestiona între 10 şi 75 spaţii de parcare (funcţie de configuraţia parcării) şi prezintă o serie de avantaje care îi măresc eficienţa:

- reducerea costurilor de operare concomitent cu creşterea veniturilor din parcări, prin monitorizarea şi optimizarea gradului de ocupare;

- reducerea costurilor de operare prin cunoaşterea în timp real a posibilităţilor şi analizelor statistice, permiţând planificarea unei eficiente întreţineri;

- creşterea veniturilor din parcări, sporind informarea puternică şi optimizând amplasările finale;

- creşterea profitului, prin monitorizarea şi optimizarea gradului de ocupare, mărind protecţia banilor prin alarmele de securitate şi raportul de colectare.

Caracteristici generale

Aparatele sunt setate să afişeze informaţiile în limba română. Opţional se poate selecta limba de afişare a informaţiilor (engleză sau franceză ).

De asemenea, aparatele permit setarea metodei de plată: monede, carduri de credit, carduri inteligente, etc.

Prevăzute cu panouri solare, distribuitoarele sunt independente din punct de vedere energetic, fiind programate să intre în stand-by atunci când nu sunt folosite, diminuând astfel consumul energetic.

Sistemul de securizare a distribuitoarelor este asigurat atât din punctul de vedere al construcţiei aparatului cât şi de controlul software.

 

Folosire facilă

Folosirea aparatului, în cazul utilizării monedelor, presupune următoarele etape:

- introducerea monedelor (orice tip de monedă românească aflată în circulaţie)

- citirea afişajului care indică valoarea monedelor introduse şi timpul la care expira plata parcării

- validarea sau anularea comenzii prin apăsarea butonului verde de validare respectiv butonului roşu de anulare.

- în cazul validării se emite tichetul, în cazul anulării se restituie monedele introduse.

Utilizare

Distribuitoarele de tichete de parcare pot fi folosite atât într-un sistem integrat de parcări la nivelul localităţilor cât şi în cadrul parcărilor private facilitând exploatarea eficientă a acestora.

Contactează-ne

Dacă doreşti să găseşti cea mai bună soluţie pentru gestionarea traficului staţionar, pietonal sau rutier adaptată cerinţelor şi problemelor locale nu ezită să ne contactezi