Automatizări parcare

Bariere, Porți batante și culisante, Sisteme automatizări

 

Bariere

           Dacă dorești să reglementezi accesul într-o parcare off-street, sau într-o parcare subterană, sau ești administratorul unor spații de producție, sau deținătorul unor spatii comerciale care au spații pentru parcare, vă putem furniza o varietate de soluții care să satisfacă necesitățile pentru controlul accesului în și din parcare. Dispunem de know-how și furnizori care sunt la dispoziția ta cu cele mai competitive oferte pentru sisteme bariere, bariere automate sau cu comandă manuală, configurabile în funcție de bugetul tău. Ajustăm soluțiile la nevoia clientului.
      Barierele auto sunt dispozitive de condiționare a accesului într-o zonă restricționată și de regulă se instalează pe căile de acces. Acestea sunt folosite și în componența sistemelor de parcare cu plată.
      Barierele pot fi cu acționare electromecanică sau hidraulică și sunt selectate în functie de condițiile de lucru, modul de lucru și nivelul de siguranță. Bratele pot avea lungimi diferite, de la 1,5 metri până la 8 metri. Toate barierele sunt dotate cu dispozitive de comutare a modului de lucru, astfel, în lipsa curentului electric, ele vor putea fi acționate manual. În functie de cerințe, barierele pot fi acționate prin intermediul telecomenzilor radio, carduri RFID, a unei camere LNPR, telefon mobil, etc.

 

      Porți batante și culisante


      Porţile batante şi culisante pot fi dotate cu sisteme de deschidere şi închidere electromecanice care pot fi comandate, asemenea barierelor, cu orice fel de metoda de comandă cunoscută: telecomenzi radio, carduri rfid, deschidere securizată cu ajutorul telefonului mobil, camere LPR, etc.
      Serviciile de automatizare porţi şi bariere au apărut ca o necesitate care satisface confortul şi accesul facil şi controlat în arii restricționate. O gamă largă de soluţii pentru automatizare precum poarta culisanta sau batanta, uşa secţionala rezidenţială sau industrială, barieră şi alte echipamente care pot acţiona automatizat pot fi implementate în orice zonă în care este solicitat accesul automatizat şi controlat. Pentru funcţionarea completă a sistemului de automatizare este necesar ca acesta să fie echipat cu fotocelule, senzori, telecomenzi și unități de control.

      Sisteme automatizări

      Sistemele de automatizare permit integrarea cu sisteme de securitate, precum un sistem de control acces sau de către un sistem video cu capabilități ANPR care captează numărul de înmatriculare a autoturismului şi transmite informaţia către baza de date a sistemului de gestiune. Acesta analizează informaţia primită şi permite accesul prin ridicarea barierei .